Youth Development Event 24 martie Corp B Universitatea "A.I. Cuza"

Youth Development Event

24 martie Corp B Universitatea "A.I. Cuza" 10:00

 

În data de 24 martie 2012, AIESEC Iaşi organizează Youth Development Event, conferinţă în cadrul cărei vor avea loc training-uri de dezvoltare personală şi profesională. Evenimentul va avea loc în corpul B al Universităţii „A. I. Cuza” din Iaşi începând cu ora 10:00.

Evenimentul face parte din cadrul campaniei: „Live a new experience! Go international!” ce promovează programul de stagii de practică internaționale oferit de AIESEC. Cu ocazia acestei conferințe, studenţiivoraveaocazia de a interacţiona cu profesionişti de renume din mediul local prinintermediultraininguriloroferite de AIESECIaşi. De asemenea, va fi creat un mediufavorabilpentru networking.

Agenda evenimentului include o primă parte destinată dezvoltării personale şi o a doua parte care oferă sesiuni de trainingpearii de specialitate:

  • · IT (web design, mobile application development)
  • · Educaţie (public speaking, student learning)
  • · Management (finanţe, marketing, project management)

youth-developmenent

Pentru a participa la această conferinţă studenții trebuie să completeze formularul de pe http://www.aieseciasi.ro/en/students/youth-development-event-2/ până la data de 23 martie, ora 18.00. Locurile sunt disponibile limitat, în ordinea primelor 30 de înscrieri pe fiecare domeniu în parte.

 AIESEC este cea mai mare organizație internațională condusă de tineri pentru tineri, prezentă în 110 țări și teritorii, cu peste 35.000 de membri. Scopul AIESEC este formarea şi dezvoltarea liderilor, care să aibă impactul necesar în societate. În Iași, AIESEC are o experiență de 18 ani în proiecte dedicate tinerilor şi activități menite să le stimuleze implicarea activă în comunitatea locală, dezvoltându-le în acelaşi timp calitățile și abilitățile.