Decembrie 06, 2023

Zilele Studentului Electronist 23 - 27 aprilie Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

Zilele Studentului Electronist

23 - 27 aprilie Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

 

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează în perioada 23-27 aprilie proiectul ştiinţific “Zilele Studentului Electronist”.

Proiectul se va desfăşura în incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din Iaşi şi constă în :
- prezentări de companii
- workshop –uri
- caravana ETTI
- concurs naţional de electronică
- înfiinţarea organizaţiei Alumni LS ETC

În cadrul prezentărilor de companii, studenţii au oportunitatea să intre în contact direct cu angajatorii având totodată posibilitatea de a participa la interviuri, urmând a fi selectaţi în vederea angajării sau efectuării unor stagii de practică. La acest eveniment vor participa companii precum Continental, Silicon Service, Ericsson, IFM Electronic, XL World, Delphi.
Pe parcursul săptămânii se vor desfaşura două workshop-uri cu teme diferite:
-workshop PCB susţinut de LS ETC, în care studenţii vor fi iniţiaţi într-un mediu de proiectare a cablajelor imprimate, parcurgând etapele necesare implementării practice a acestora.
-workshop susţinut de Varilogic (introducere în lumea Programării Orientate-Obiect (OOP) utilizând limbajul de programare C# şi platforma Microsoft .Net) în cadrul căruia puteti afla ultimele tendinţe în dezvoltarea Software şi cat de simplu se pot face modificări la nivelul unei aplicaţii folosind Microsoft Visual Studio 2010.

zilele-studentului-electronist

În perioada 24-27 aprilie se va desfăşura caravana ETTI în judeţele din Moldova în care se va promova imaginea Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” şi a Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi.

În zilele 25-26 aprilie se va desfăşura cea mai importantă activitate din cadrul evenimentului şi anume concursul naţional “Aplicaţii în electronică”. Concursul este împărţit in două categorii la care vor fi invitaţi să participe studenţi din toate centrele universitare din ţară. Participanţii vor prezenta lucrări din domeniul electronicii iar primele patru cele mai bune lucrări din fiecare categorie vor fi premiate. Secţiunile la care studenţii pot aplica sunt : Aplicaţii cu microcontrolere şi Aplicaţii cu FPGA. Înscrierile se fac până la data de 20.04.2012 , accesând site-ul www.liga-etc.ro
La acest eveniment sunt asteptati peste 500 studenţi din cadrul Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din Iaşi şi din toate centrele universitare din ţară.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!