Decembrie 09, 2023

Concert Zen Garden 27 aprilie Dublin Pub

Concert Zen Garden

27 aprilie Dublin Pub

Pentru prima data in Romania, U2 Zen Garden (Italia) este trupa tribut oficiala a formatiei U2. Cu peste 1200 de concerte in toata lumea, Zen Garden este singura U2 Tribute Band recunoscuta si apreciata de cei de la U2. Daca U2 nu au venit in Romania, va puteti delecta provizoriu cu Zen Garden.
Este genul de tribute-band pe care il poti confunda cu originalul.Zen Garden sustin in Spania sau Italia concerte in sali de spectacole, atragand mii de oameni dornici sa vada spectacolul trupei lui Zeno Sala, dublura lui Bono Vox.

U2 Zen Garden inseamna spectacolul U2 al lui Zeno Sala, merituosul vocalist specializat in a reproduce stilul interpretativ al lui Bono Vox la nivel mondial si neegalat din 1999 pana azi. Orice element U2 Zen Garden a fost ales in baza similitudinii fizice si atitudinii scenice, in urma unui riguros casting.

concert-zen-garden-dublin-pub-27-aprilie

Unica sosie autentica a lui Bono Vox, Zeno Sala, a realizat in ultimii 12 ani cele mai bune spectacole U2 in intreaga Italie, in Olanda, Elvetia, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia si Sud-America. Trupa se poate lauda cu peste 1000 concerte numai din debutul lui 2009 pana azi si cu spatii generoase acordate de emisiunile de stiri ale televiziunilor nationale din tarile in care au concertat.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!