Videoproiectie - Classic Rock Night - Ozzy Ozbourne 22 aprilie The Rock

Videoproiectie  - Classic Rock Night - Ozzy Ozbourne

22 aprilie The Rock 16:00

CLASSIC ROCK NIGHT - videoproiectie OZZY OZBOURNE & muzica oldies but goldies in cadrul careia puteti participa la un concurs de creatie, care consta intr-un desen reprezentativ pentru Ozzy Ozbourne (coperta unui album, solistul trupei sau orice doriti). Daca doriti sa participati, va rugam sa predati lucrarea in The Rock (Copou, Bvd. Carol, nr.3) pana in ziua evenimentului la ora 16:00. Se accepta orice tip de desen, inclusiv fotografie/manipulare digitala si la ce dimensiune vreti. Vor participa si desenele necastigatoare de la prima editie. Se vor face poze la lucrari si castigatorii va fi desemnati in functie de numarul de like-uri de pe pagina de facebook TheRock Bar.

Locul 1: Bon de consumatie in valoare de 30 ron & Diploma de Onoare
Locul 2: Bon de consumatie in valoare de 20 ron & Diploma de Onoare
Locul 3: Bon de consumatie in valoare de 10 ron & Diploma de Onoare

classic-rock-nights-the-rock-22-aprilie

Programul evenimentului:

ora 16:00 expozitie & muzica odies but goldies
ora 18:00 videoproiectie concert Ozzy Ozbourne
ora 20:00 desemnarea castigatorului & after party oldies but goldies

Asadar, va asteptam intr-o atmosfera relaxanta de duminica, la o zi dedicata lui Ozzy Ozbourne, artei si muzicii de calitate.

Intrarea libera

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!