Expozitie Daniel Penciuc - "Locuri si mestesuguri" 11- 30 aprilie Galeria Moldova Mall

Expozitie Daniel Penciuc - "Locuri si mestesuguri"

11- 30 aprilie Galeria Moldova Mall

Un pasionat de fotografie din Suceava aduce la Iasi locurile si mestesugurile imortalizate in mai multe regiuni ale tarii. Cea de-a doua expozitie personala semnata de Daniel Penciuc ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin frumusetea unor regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni. “Locuri si mestesuguri” este genericul care reuneste 35 de fotografii, surprinse prin obiectiv in timpul hoinarelilor fotografice in intervalul noiembrie 2010 – decembrie 2011.

expozitie-daniel-penciuc-locuri-mestesuguri

Daniel Penciuc a mai expus lucrari la Iasi in expozitia colectiva “Marea Hoinareala”, din primavara anului trecut, expozitie gazduita tot de Moldova Mall si apoi a semnat prima expozitie personala intitulata “Locuri de poveste”.

Fotografiile lui Daniel Penciuc vor fi expuse in galeria de la Moldova Mall pana in perioada 11 – 30 aprilie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!