Decembrie 09, 2023

Iasi Guitar Festival 27-29 aprilie

Iasi Guitar Festival

27-29 aprilie

Iasi Guitar Festival este un eveniment realizat in acest an in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor si Universitatea de "Arte G. Enescu", avind ca perioada de desfasurare intervalul 27 – 29 aprilie. Festivalul are doua coordonate complementare: doua concerte extraordinare cu artisti de talie internationala si un concurs national de chitara, clasica si electrica ce incurajeaza tinerele talente autohtone.

Editia din acest an prezinta concertul interpretului Cristian Gramesc (Austria), cu un program de lucrari consacrate chitarei clasice, din diferite perioade muzicale. Concertul va avea loc simbata, 28 aprilie in Sala Eduard Caudella, Casa Bals – Universitatea de Arte ‘’G. Enescu’’.

De asemeni, formatia T-JAZZ Band (Romania), va prezenta un repertoriu din sfera muzicii jazz-fusion, cu citate din compozitiile unor chitaristi ca Frank Gambale, Mike Stern sau Scott Henderson. Concertul se va desfasura duminica, 29 aprilie, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor.

In planul secund al festivalului se inscriu si cele doua concursuri, de chitara clasica si de chitara electrica, precum si Galele Laureatilor celor doua competitii, care vor avea loc inaintea concertelor mai sus mentionate.

iasi-quitar-festival-aprilie-2012

Programul complet al evenimentelor:

Vineri, 27 aprilie 2012

ora 9.00 13.00: Concurs de chitară clasică pentru categoriile A, B, C

Sâmbătă, 28 aprilie 2012

ora 9.00 – 13.00: Concurs de chitară clasică pentru categoriile A, B, C

ora 15.00 – 22.00: Concurs de chitară electrică (Sala Azur a Casei de Cultură a Studenţilor)

ora 19.00: Concert de chitară clasică susţinut de Cristian Grămesc (Austria) la Sala Eduard Caudella, Casa Balş, Universitatea de Arte "George Enescu". În deschidere va avea loc Gala Laureaţilor Concursului de Chitară Clasică.

Duminică, 29 aprilie 2012

ora 19.00: Concert extraordinar jazz - fusion cu T-JAZZ Band la Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor. În deschidere va avea loc Gala Laureaţilor Concursului.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenţilor şi costă 15 lei. 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!