Concert Stefan Stan - "In pas cu tine" 10 mai Teatrul Luceafarul

Concert Stefan Stan - "In pas cu tine"

10 mai Teatrul Luceafarul 19:00

Cum ar fi viata daca nu ati putea face lucrurile pe care le iubiti? Cat de greu v-ar fi sa acceptati ca depindeti mereu de cineva? Ce raza de speranta v-ar mai face sa zambiti in astfel de conditii? Pentru o speranta , un zambet si un vis luptam si noi!

Echipa Empathy, formata din 17 tineri masteranzi ai Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in colaborare cu Star of Hope Romania si cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, va invita sa luati parte la evenimentul cultural artistic organizat in scop caritabil „In pas cu tine”.  Evenimentul va avea loc joi, 10 mai, la teatrul Luceafarul din Iasi, incepand cu ora 19. Spectacolul se adreseaza iesenilor indiferent de varsta si preferinte artistice, oferind momente de teatru, dans si muzica.

Evenimentul va fi marcat de prezenta cvartetului Clasic Festiv, ce va deschide seara, de monologul societarului Teatrului National Iasi, Petru Ciubotaru, de cunoscuta trupa de dans The Sky, de Asociatia Cutezatorii care impreuna cu Academia Show si Universitatea de Arte George Enescu, ne vor prezenta un numar de dans emotionant, si in final de recitalul sustinut de vocea iubita a romanilor, Stefan Stan.

in-pas-cu-tine-stefan-stan-10-mai

Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Finaru, un tanar de 28 de ani, care in urma unui accident a ramas paralizat de la gat in jos. Dupa mai multe investigatii, diagnosticul medicilor a fost unul drastic: tetraplegie flasca. Raza de speranta a venit din partea medicilor din Germania, care pentru 8.000 de euro ii pot oferi lui Cristian sansa de a duce o viata mai aproape de normalitate.

Intrarea la eveniment se face pe baza de bilet. Biletele se gasesc la Iulius Mall, et. 2 – langa libraria Carturesti (tel 0741 551 166), in incinta restaurantului Casa Gloria (tel 0746 183 538), parterul corpului B al UAIC si la sala spectacolului ( tel 0756 526 054). De asemena puteti  face donatii in contul RO19BRDE240SV62657702400 LEI  deschis pe numele Finaru Cristian Constantin.

Eveniment realizat in parteneriat cu Ford - ATI Motors Holding, Hotel Bellaria, Iulius Mall, Primaria Municipiului Iasi si Universitatea Al. I Cuza, Iasi si cu sprijinul sponsorului principal Fidelis Energy.