One night for one life 10 mai Club Motor

One night for one life

10 mai Club Motor 21:00

 

18 masteranzi din cadrul Facultătii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, reuniti sub numele OMONIM, organizează Evenimentul caritabil “One Night for One Life”.

Evenimentul are loc pe data de 10 mai 2012, incepând cu ora 21.00, in Club Motor si este organizat cu sprijinul Asociatiei “Salvati Copiii” - Filiala Iasi. “One Night for One Life” este un eveniment de tip filantropic, alcătuit din trei momente, concert - dans - magie si imbină distractia cu sustinerea unei cauze sociale. În cadrul “One Night for One Life” iesenii se vor intâlni cu Trupa VUNK, cu Mydas, iluzionistul semifinalist de la “Românii au talent” si cu Trupa de dans Explosive.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetită de 8 ani, din Iasi, ce suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage după sine imposibilitatea Deliei de a merge, probleme de vedere şi de vorbire. Delia mai are nevoie de 4000 de lire pentru a plăti in avans, tratamentul de specialitate (medicatie, kinetoterapie, logopedie) pentru sase luni, la o clinică din Londra.

eveniment-caritabil-10-mai-club-motor

Organizatorii au pregătit surprize si premii ce vor fi oferite spectatorilor pe baza invitatiei. Toti cei care vor achizitiona invitatii vor beneficia de vouchere la salina Terra Centrum. Invitatiile vor putea fi achizitionate de la standul din Iulius Mall (in zona supermarketului) si din Club Motor, incepând cu data de 2 mai, in schimbul unei donatii minime de 25 de RON. Suma strânsă din donatii va reveni integral Deliei Andreea Tobol. Mai multe detalii despre Delia si “One Night for One Life” se găsesc pe www.onenightforonelife.ro si pe pagina de facebook “One Night for One Life”.

Evenimentul face parte din proiectele de specialitate ale masteratului  “Marketing si Comunicare in Afaceri” si este realizat sub indrumarea cadrelor didactice de la specializarea Marketing, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, UAIC. “One Night for One Life” este organizat in parteneriat cu Primăria Iasi, Bucium S A, Voion Trans, MARCEL, Shamrock Inn, Terra Centrum, PIM.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!