Expozitie animale de companie si de curte 11-13 mai ERA Shopping Park

Expozitie animale de companie si de curte

11-13 mai ERA Shopping Park

Compania ieseana B2B Agency si ERA Shopping PARK, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi organizeaza editia inaugurala a Expo AnimalPARK, prima expozitie de animale de companie si de curte.

Evenimentul va avea loc in perioada 11 – 13 mai 2012, in pavilionul expozitional amplasat in parcarea ERA Shopping PARK din sos. Pacurari.

expozitie-animale-de-casa-era-park

 

Expo AnimalPARK reuneste pe parcursul a 3 zile firme specializate in nutritia, igiena si sanatatea animalelor de companie si de curte, institutii de invatamant din domeniu, specialisti, alaturi de cei mai importanti crescatori de animale.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire variate exemplare de CAINI, PISICI, IEPURI, HAMSTERI SI PORCI DE GUINEEA, FAZANI, STRUTI, PAUNI, PONEI, CAI DE RASA, dar si PASARI DE CURTE, PORUMBEI, PASARI EXOTICE, PESTI, REPTILE, TARANTULE, SCORPIONI.

Expozitia este CU VANZARE si va fi  deschisa in intervalul orar 10.00 – 19.00, in fiecare din cele 3 zile. Accesul la expozitie se va face pe baza de bilet de intrare. Pretul unui bilet de intrare este de 4 LEI / persoana. Copii sub 7 ani beneficiaza de intrare GRATUITA, insotiti de 1 parinte. Pentru grupuri organizate de copii se percepe o taxa de intrare de 2 LEI/ copil.

Zilnic se va efectua o tombola, pe baza taloanelor primite la intrare. Premiul fiecarei zile este 1 BICICLETA.

In data de 12 mai 2012, tot in parcarea ERA Shopping PARK se va desfasura si Concursul Canin organizat de Asociatia Chinologica Metropolitana Iasi.