Ellada – orizontul alb 24 mai Restaurant Traian

Ellada – orizontul alb

24 mai Restaurant Traian 20:00

“Frumuseţea este un dar. De regula - grecesc.”- Vasile Ghica

Considerata de multi drept leaganul civilizatiei occidentale, Grecia are o istorie lunga si bogata, timp in care si-a raspandit influenta pe trei continente. Restaurant Traian va invita  joi, 24 martie, incepanad cu ora 20.00 la serata cu specific grecesc, Ellada – orizontul alb. Invitatul special KOSTAS TRIKOILLIS, va reproduce atmosfera petrecerilor din tara natala. Nu vor lipsi dansatorii greci care va invita negresit la zorba, si va incanta cu dansurile traditionale armonizate intr-o coregrafie apreciata de fiecare data.

ellada-orizontul-alb

Deliciul serii il reprezinta menu-ul atent preparat de specialistii bucatari care va propun o incursiune in bucataria elena.

Pentru ca obiceiul aruncarii cu farfurii a fost interzis in anii ’70, Restaurant Traian va pune la dispozitie participantilor, cosulete cu flori pentru momentele culminante ale petrecerii, cand, in semn de apreciere a talentului solistului, acesta devine ţinta vie a florilor proiectate de la distanţa de spectator. Doar atunci cand sunt aruncate in necunoscutele participante la petrecere, florile constituie obiectul flirturilor.

Intrarea este libera

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!