Concert "Jazz for life" 26 mai Aula Magna Universitatea de Agronomie

Concert "Jazz for life"

26 mai Aula Magna Universitatea de Agronomie 19:00

Muzica poate schimba vieți! Asta vor să demonstreze 20 de masteranzi de la Marketing, care vă invită la Evenimentul caritabil ”Jazz for life” ce va avea loc în data de 26 mai, începând cu ora 19.00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Agronomie, Copou. În seara evenimentului veți fi întâmpinați de emoțiile și energia transmise de Canaf Band, Luiza Zan și Alex Man.
”Jazz for life” se adresează tuturor ieșenilor iubitori de muzică de calitate și care, de asemenea, doresc să contribuie la dezvoltarea comunității din care fac parte. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui cistoscop pediatric necesar copiilor de la Spitalul Sf. Maria din Iași în valoare de 15 000 Lei. În prezent, un număr de peste 150 de nou născuți și sugari, diagnosticați anual cu probleme urologice sunt trimiși către alte centre medicale, deoarece spitalul nu deține acest aparat.
Evenimentul este organizat de echipa DE CE NU?, un grup de masteranzi de la Marketing și Comunicare în Afaceri, FEAA, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, în parteneriat cu Asociația Rotaract Iași 2000.

concert-jazz-jazz-for-life

Intrarea la eveniment se face pe bază de bon de donație, iar banii obținuți din bonuri și donații suplimentare vor fi utilizați pentru achiziționarea cistoscopului pediatric. Începând cu data de 11 mai 2012 puteți găsi biletele la Iulius Mall etaj 2 – Librăria Cărturești, Centrul Comercial Felicia, Cafeneaua Acaju și FEAA - parter. Mai multe detalii legate de eveniment aflați de pe blogul jazzforlife.wordpress.com, de pe pagina de Facebook ”Jazz for life” și la numărul de telefon 0755 228 973.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!