tROCK Editia 3 9 iunie The Rock Bar 10:00

tROCK Editia 3

9 iunie The Rock Bar 10:00

Debutand in toamna anului trecut in Bucuresti, cu ocazia concertului Venom, tRock – primul targ de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal din Romania, ajunge la inceputul acestei veri in Iasi. Evenimentul va fi gazduit de catre The Rock Bar si va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate, concert deschis de formatia locala AIR (Almost In Rage) .

Construit in jurul unui concept specific underground, si anume tape-trade-ul, tRock isi doreste sa creeze de fiecare data ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile si distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC si accesorii cat si colectionarii particulari pasionati de schimb sau vanzari de materiale audio-video noi si second hand.

Desi centrat pe aceasta idee, tRock sprijina si incurajeaza orice domeniu asociat acestei miscari, cum ar fi media, literatura, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictura si altele. În acest sens, tRock ramane deschis pentru participarea oricarui doritor care considera ca profilul acestui targ i se potriveste si isi propune ca dincolo de aspectul comercial inerent sa devina un motor si un exemplu de coeziune intr-o tara a carei scena rock si metal pare sa duca lipsa de aceasta.

trock-9iunie

tRock este un eveniment de zi relaxat, desfasurat pe o plaja orara generoasa, inca de la primele ore ale diminetii si pana seara, fapt care in viziunea organizatorilor constituie premiza ideala pentru ceea ce ar trebui sa fie scopul major a unei astfel de intruniri: crearea platformei propice stabilirii de parteneriate si poate chiar mijlocirea unor legaturi de prietenie durabile.

De aceea, Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain, va invita sambata – 9 iunie, cu incepere de la ora 10:00, la tRock – Editia de Iasi, eveniment ai carui participanti pana in acest moment sunt:

Beauty of Pain
Bestial Records
Darmoth Distro
Twilight 13 Media
Taine Records
Cavaleria Events
Festivalul Artmania
Axa Valaha Distro
Romanian Thrash Metal Club

Lista ramane deschisa oricarui doritor care considera ca se incadreaza in acest concept.

Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.