Festivalul Luminii 19 mai Parcul Copou

Festivalul Luminii

19 mai Parcul Copou 18:00

Alergăm în fiecare dimineaţă spre serviciu sau facultate, gonim în trafic sau printre tastele calculatorului. Fugim de probleme, facturi, chirie, examene, uneori simţim nevoia să fugim chiar şi de noi înşine. Ne-am plafonat în monoton şi am pierdut energia de a mai zâmbi în faţa provocărilor. Deconectează-te şi redescoperă frumuseţea lucrurilor simple într-un cadru inedit, la a doua ediţie a Festivalului Luminii din Iaşi!

festivalul-luminii

Cercetaşii ieşeni te aşteaptă sâmbătă 19 mai, începând cu ora 18.00, pe aleile Parcului Copou pentru a te bucura de o fărâmă din lumina celor 3000 de gulguţe aprinse. Pune-ţi o dorinţă şi ridică alături de noi un lampion sau aventurează-te în povestea-cadru a expoziţiei noastre foto. Te invităm să participi la atelierul de slackline, la flashmobul din deschiderea festivalului, ba chiar promitem să te învăţăm cum se confecţionează o gulguţă. Lasă-te surprins de coregrafia Adrianei Lupu şi a lui George Boghian, redescoperă magia copilăriei în ,,Recreaţia mare” alături de trupa de teatru Bing-Bang sau pe printre partiturile lui Rareş Hristodorescu şi ale ansamblului de viori „Prietenia”. Cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de face-painting, animaţie şi bans. Totul pe acordurile folk ale trupei Descântec.

Festivalul Luminii va fi coordonat de Organizaţia Naţională Cercetaşii României, cea mai mare organizaţie nonguvernamentală pentru tineret, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi.