Decembrie 05, 2023

Concert Taxi - Ziua absolventului 2012 3 iunie Explanada UMF

Concert Taxi - Ziua absolventului 2012

3 iunie Explanada UMF 21:15

Absolventii promotiei 2012 a celui mai vechi centru universitar din tara se distreaza “studenteste” la Ziua Absolventului din cadrul Iasi Educational Trade Show – IETS. La IETS cea mai importanta resursa a orasului este sarbatorita pe data de 3 iunie asa cum se cuvine – cu o zi speciala, dedicata in intregime tineretii.

Ziua Absolventului marcheaza si ultima zi a Iasi Educational Trade Show – evenimentul Iasului in educatie. Indiferent de universitatea, facultatea sau specializarea de la care provin, absolventii ieseni se vor reuni sub egida IETS pentru a arata iesenilor ca sunt mandri de faptul ca si-au adus contributia la dezvoltarea centrului universitar Iasi. Solemnitatea manifestarii si entuziasmul specific tinerilor vor fi cuvintele de ordine ale evenimentului care va atrage studenti, cadre universitare, oficialitati si simpli spectatori deopotriva.

concert-trupa-Taxi-3-iunie


Traditionalul Mars al Absolventilor va avea loc anul acesta in cadrul Iasi Educational Trade Show. Manifestarea, devenita deja un simbol al finalului studentiei, se transforma intr-o ocazie pentru fiecare universitate din Iasi sa arate ca are cei mai entuziasti absolventi. Intr-o procesiune similara festivitatilor din marile centre universitare ale lumii, sutele de tineri vor trece in aplauzele spectatorilor prin fata tribunei amenajate pe bulevardul Stefan cel Mare.

Dupa cuvantarile rectorilor, ale oficialitatilor locale si dupa binecuvantarea oferita de inaltii prelati, tinerii vor pleca in mars pana in Piata Natiunii, pe esplanada Universitatii de Medicina si FarmacieGr. T. Popa”, unde ii asteapta cea mai antrenanta petrecere in aer liber din Iasi. Evenimentul care marcheaza inchiderea anului universitar va fi gazduit de un DJ si un MC Kiss FM, care vor anima atmosfera pana la sosirea invitatilor speciali, trupa Taxi. Indragiti de iesenii de toate varstele si de tineri in special, cei de la Taxi vor canta piese precum „Non stop”, „Cele doua cuvinte” sau „Strada mea c-un singur bec”.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!