Soirée polyglotte In fiecare luni Clubul Presei

Soirée polyglotte

In fiecare luni Clubul Presei 19:00

Înveti limbi străine dar nu ai cu cine să vorbesti? Iti doresti să cunosti un mediu intercultural si să întâlnesti oameni interesanti? Atunci Soirée Polyglotte este locul potrivit pentru tine!

Ne vom întâlni în fiecare luni între orele 19:00 si 22:00 în Clubul Presei unde ne vom cunoaste unul pe altul într-o atmosferă prietenoasă si relaxantă, vom învăta despre culturi si tări diferite si ne vom îmbunătăti cunostintele de limbă la “un pahar de vorbă”.

soiree_ok

Deci, trebuie ca participantii să vorbească fluent în diverse limbi? Nu! Soirée Polyglotte furnizează metoda perfectă pentru a învăta si a ne îmbunătăti continuu într-un mod non-formal.

Importanta de a vorbi si a asculta într-o limbi străină este indiscutabilă în procesul asimilării limbii. Spre exemplu, te ajută să-ti îmbogătesti vocabularul, să capeti fluentă si să dobândesti mai mult curaj si încredere în tine ca să folosesti activ cunostintele tale despre limbile străine.

Oricine, de la începător până la avansat, va găsi oportunitatea de a învăta si simultan îi poate ajuta pe altii să progreseze. Fie că esti entuziasmat de limbi străine sau pur si simplu esti doritor să întâlnesti alti oameni si să-i înveti limba ta maternă – esti binevenit la evenimentele noastre!