Decembrie 09, 2023

Expozitie fotografie - "Crampeie" - Ionut Tabarcea 5 iunie - 5 iulie Hunter's Pub

Expozitie fotografie - "Crampeie" - Ionut Tabarcea

5 iunie - 5 iulie Hunter's Pub

Ionut Tabarcea are 34 de ani si este pasionat de fotografie.
"Pasiunea exprimarii fotografice zace in mine de ceva vreme, dar in lipsa unor mijloace tehnice accesibile nu prea s-a materializat foarte devreme. Fotografiez efectiv de 7 ani dar inceputul s-a realizat cu flori, gâze si incercari timide de portet. Avantul l-am luat atunci cand, printr-o intamplare norocoasa, l-am intalnit pe Sorin Onisor. Mentor si prieten ce m-a invatat sa am curajul sa vreau mai mult de la fotografie. Am invatat sa observ mai atent locurile si oamenii si sa am rabdare in asteptarea momentului decisiv. Impreuna cu alti prieteni fotografi am devenit cunoscuti drept "hoinarii lui Onisor" si in iesirile noastre fotografice am realizat o parte din fotografiile din aceasta expozitie".

expozitie-fotografie-ionut-tabarcea


Alte activitati expozitionale: Expozitie de grup "Austria" la Centru Cultural Austriac impreuna cu Clubul fotografilor, Iasi cu , Expozitie de grup "Marea hoinareala" la Iasi, Bucuresti,
Premii: Locul III la concursul national "Fotografia document etnografic", Cluj-Napoca, 2012

Expozitia "Crâmpeie" reuneste lucrari realizate in 2010 si 2011 in diverse locuri din Romania. Fiecare dintre acestea sunt o poarta, un loc de inceput, pentru o calatorie a mintii in care sa descoperim adancul frumusetii locurilor si oamenilor ce locuiesc acolo. In lumina realitatii filtrata de un ochi de artist trasataturile chipurilor si contururile peisajelor se dezvaluie in tot misterul lor invitand privitorul la relaxare si contemplare. 

Vă invităm in Hunter's Pub pana pe 5 iulie,sa descoeriti prin intermediul fotografiiltor, viziunea lui Ionut Tabarcea despre locuri ca Maramures, Delta Dunarii, Bucovina, valea Ariesului, Biertani.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!