Primul pas in cariera 30 iunie - 1 iulie Corpul R Universitatea "A. I. Cuza"

Primul pas in cariera

30 iunie - 1 iulie Corpul R Universitatea "A. I. Cuza"

Cu totii ne dorim o cariera de succes, ne dorim sa avem rezultate profesionale demne de invidiat si sa ne simtim împliniti prin activitatea pe care o desfasuram. Construirea si planificarea unei cariere de succes este un proces, presupune o serie de etape, de actiuni, de pasi, care uneori nu decurg atât de armonios si fara dificultati cum ne-am dori.

Fie ca te gândesti sa aplici pentru un internship sau doresti sa te angajezi la una din firmele de renume din tara, prima proba de care trebuie sa treci este procesul de selectie !

AIESEC Iasi te ajuta sa faci primul pas în pregatirea ta pentru o cariera în domeniu, prin evenimentul „Primul pas în cariera”.

Daca esti student în an terminal sau la master, acum ai sansa sa te familiarizezi cu procesele de selectie din companii, prin sesiuni cu persoane care lucreaza în domeniul resurselor umane .

agenda

Vei avea parte de doua zile interactive în care vei afla totul despre interviul individual, interviul de grup, cum sa-ti creezi CV-ul si care sunt etapele de selectie într-o companie !

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 30 iunie – 1 iulie, si va avea loc în sala de conferinte de la etajul 5 din cadrul corpului R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (fosta cladire Romtelecom de pe strada Alexandru Lapusneanu).

Taxa de participare este în valore de 30 lei, iar daca vii cu inca un prieten, veti plati fiecare, doar 20 de lei .