Programul de Internshipuri Internationale

Programul de Internshipuri Internationale

 

Vara aceasta, AIESEC Iasi lanseaza noi oportunitati pentru tinerii care îsi doresc o experienta profesionala într-un mediu international!

Cu ajutorul programului Global Internships,  veti  avea sansa sa lucrati în companii sau institutii dintr-una din cele 110 tari în care AIESEC este prezenta.

Daca doriti sa accesati programul Global Internships, aveti  nevoie de minim 6 luni de experienta de lucru în domeniul dorit (marketing, management, IT, educatie, s.a ).Cu ajutorul acetui program veti avea sansa de a va integra într-un mediu intercultural, va veti pune în aplicare propriile idei,  va veti adapta la situatii si persoane diferite, veti avea acces la o retea de contacte profesionale !

program-intershipuri-aiesec

Cu siguranta veti avea parte de o experienta unica ce va va aduce  beneficii atât pe plan profesional cât si pe plan personal !

Selectia se face pe baza unui interviu realizat de membri AIESEC, iar decizia finala va fi luata pe baza unui interviu de catre compania în care se doreste a avea loc stagiul respectiv.

AIESEC este o organizatie internationala, independenta, non-profit şi neafiliata politic, condusa de studenţi şi proaspat absolventi ai institutiilor de învatamânt superior. Membrii sai sunt interesati de probleme globale, leadership şi management.