Decembrie 09, 2023

SHOW a la KREM 22 iulie Dublin Pub

SHOW a la KREM

22 iulie Dublin Pub 22:00

Smokey si Razvan KREM Alexe sunt in aceasta perioada in plin SHOW a la KREM TOUR 2012. Concertul de la Iasi are loc pe 22 Iulie 2012 in Dublin Pub.

Incepand cu data de 15 iunie anul curent, Smokey si Razvan KREM Alexe (finalistul Romanii Au Talent 2012) se afla in turneul intitulat SHOW A LA KREM.
 
show-a-la-krem-iasi
 
Daniel Lupu (Junky SIZE Events) ne spune mai multe despre ideea organizatorilor:Turneul SHOW A LA KREM a venit din dorinta de a duce cat mai departe acest format de show, desi timpul este scurt iar vremea ne obliga sa ne orientam catre litoral, dorim sa punctam cel putin o parte din orasele tarii pentru ca din toamna sa continuam cu cele pe care nu am reusit sa le includem in acest turneu. Ne dorim ca oamenii sa fie receptivi si ss înteleaga formatul acestui gen de concert, este un show interactiv care se adreseaza persoanelor peste 18 ani.

Intrare 15 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!