Bazar caritabil de vara 28-29 iulie Cafeneaua Acaju

Bazar caritabil de vara

28-29 iulie Cafeneaua Acaju 13:00

Spre final de iulie calduros va asteptam la umbra Cafenelei Acaju sa împartim obiecte la preturi modice. Sambata si duminica, 28, respectiv 29 iulie, lasam la o parte temperaturile si, la o limonada cu gheata, va asteptam la o noua editie a Bazarului Caritabil, de la 13 la 19.

Asociatia Mai Bine, alaturi de Cafeneaua Acaju, organizeaza un nou bazar  cu lucruri de prin dulapuri, biblioteci, sifoniere si rafturi, pe care le valorificam la sume modice. Daca aveti pe acasa, prin unghere uitate de vreme, obiecte de prisos, le puteti aduce la cafenea sambata si duminica, între orele 12 si 13. Noi le împaturim, aranjam micul butic si dupa ora pranzului dam startul evenimentului. Prin acest bazar ne propunem sa prelungim durata de viata a produselor si, totodata, sa sprijinim un grup de copii cu handicap mintal si/sau fizic de la un centru de recuperare din Iasi.

bazar-caritabil

Va asteptam asadar, cu discuri de vinil, hainute, bijuterii, carti si alte obiecte cu povesti, la un eveniment cu triplu scop: ecologic - prin practica de reutilizare a produselor, social - prin donatia pe care o faci, si economic - prin cumparaturile tale solidare.