Concert Iulian Canaf si Excentric Band 17 august Casa Vanatorului

Concert Iulian Canaf si Excentric Band

17 august Casa Vanatorului 20:00

Pe 17 august sunteti asteptati la Casa Vanatorului la un concert Iulian Canaf si Excentric Band.

Până la emisiunea-concurs “Vocea României”, aproape nimeni nu știa cine este Iulian Canaf. Dar a fost suficient să apară pe scenă o singură dată, pentru ca publicul să-l adopte definitiv. 
În 1999, la 26 de ani, Iulian Canaf păşea în clubul Escape, situat pe străvechea stradă Lăpuşneanu din Iaşi, la parterul unui cinematograf. Era o seară dedicată bluesului, iar după ce atmosfera s-a mai încins, unul dintre membrii trupei care concerta l-a chemat pe amicul Canaf pe scenă şi l-a provocat să cânte. Publicul a fost în delir!

Viaţa lui Canaf a fost una liniştită până când în casetofonul lui a intrat o casetă cu A. G. Weinberger. Acordurile de blues l-au „scurtcircuitat”. A fost dragoste la prima vedere. Şi-a propus să ajungă să aibă o trupă proprie şi să trăiască momentul în care va putea cânta alături de idolul lui. Visul de a-şi înfiinţa o trupă s-a realizat repede.

iulian-canaf-casa-vanatorului-iasi

Excentric Blues Band a cunoscut un mare succes local şi regional. Trupa a reuşit să obţină premii la festivaluri importante din ţară şi din străinătate, iar acum doi ani a câştigat Festivalul de Jazz de la Sibiu. EBB există şi în prezent, însă într-o cu totul altă formulă decât cea iniţială, membrii ei fiind din mai multe părți ale țării. Pe lângă EBB, Iulian Canaf cântă și cu bandul propriu, Canaf Band, cu care onorează concertele din Iași.

Pentru a deschide ochii şi urechile românilor cu privire la muzică, Iulian Canaf a acceptat să concureze la megaproducţia „Vocea României”. Timiditatea şi modestia l-au făcut să se simtă ruşinat iniţial. Colegii de trupă şi prietenii care credeau în el l-au încurajat.

 
Vineri,17 august Canaf va asteapta la Terasa Casa Vanatorului incepand cu orele 20.00

Rezervari: 0748-200.800