Nima Gorji - Zotist - Inner - Moto - Clep 15 septembrie Sunrise Beach Club

Nima Gorji - Zotist - Inner - Moto - Clep

15 septembrie Sunrise Beach Club  22:00

End of Summer Party -   Sunrise Beach Club - 15 septembrie 2012

Line up: Nima Gorji,  Zotist,  Inner,  Moto, Clep

Dupa o vara lunga si frumoasa sezonul cald se apropie de final. Vom marca asta cu o ultima petrecere open-air in natura, inconjurati de padure si de cei dragi intr-un cadru perfect, langa piscina. Petrecerea va continua pana dimineata tarziu cand vom putea privi rasaritul soarelui oglindit in lacul Ciric. Avand astfel toate ingredientele pentru o petrecere de neuitat va asteptam la End Of Summer Party!

nima-gorji-iasi-15-septembrie

La partea de muzica si voie buna ne-am gandit la un artist de talie internationala ce credem noi ca este pe gustul tuturor si anume la Nima Gorji, artist de care nu sunteti straini, el bifand cu succes orasul Iasi in numarate randuri.

Seara va fi deschisa de Clep ce va pune pentru prima oara la Iasi, artist din noul val ce promite mult si credem ca merita sa veniti mai devreme pentru a-l asculta, apoi Zotist va incinge putin atmosfera predand mai tarziu stafeta lui Nima, ca in final sa avem un after marca Inner & Moto.

Intrare 25 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!