Expozitie animale - EXPO ANIMAL PARK 21 - 23 septembrie Iulius Mall

Expozitie animale - EXPO ANIMAL PARK

21 - 23 septembrie Iulius Mall

Compania B2B Agency SRL din Iasi, specializată în organizarea de evenimente de afaceri, cu o experientă de peste 6 ani si 100 de evenimente pe piata târgurilor si expozitiilor din România, în parteneriat cu  Iulius Mall, organizează a doua editie a  EXPO ANIMALPARK – Singurul târg destinat animalelor de companie, bunurilor si serviciilor pentru cresterea si îngrijirea lor, ce se va desfăsura la Iasi, în perioada 21 – 23 septembrie 2012, în  Pavilionul din Parcarea Iulius Mall din Iasi.

Expo AnimalPARK va reuni pe parcursul a 3 zile firme specializate în nutritia, igiena si sănătatea animalelor de companie si de curte, institutii de învătământ din domeniu, specialisti, alături de cei mai importanti crescători de animale.

animal-park-iulius-mall-iasi-21-septembrie

Vizitatorii vor avea ocazia să admire variate exemplare de CÂINI, PISICI, IEPURI, HAMSTERI SI PORCI DE GUINEEA, FAZANI, STRUȚI, PĂUNI, PONEI, CAI DE RASĂ, dar si PĂSĂRI DE CURTE, PORUMBEI, PĂSĂRI EXOTICE, PESTI, REPTILE, TARANTULE, SCORPIONI.

Expozitia este CU VÂNZARE si va fi  deschisă în intervalul orar 10.00 – 19.00, în fiecare din cele 3 zile. Accesul la expozitie se va face pe bază de bilet de intrare. Pretul unui bilet de intrare este de 4 LEI / persoană. Copii sub 7 ani beneficiază de intrare GRATUITĂ, însotiti de 1 părinte.

Pentru grupuri organizate de copii se percepe o taxă de intrare de 2 LEI/ copil.