Decembrie 04, 2023

Ziua Internationala fara Masini 22 septembrie Palatul Culturii

Ziua Internationala fara Masini

22 septembrie Palatul Culturii 17:00

Sâmbătă, 22 septembrie 2012, vă invităm cu mic cu mare să vă suiţi pe biciclete şi să participaţi la o plimbare recreativă prin oraş, pentru a marca împreună „Ziua Internaţională fără Maşini”. Vom purta cu toţii tricouri albe pentru a simboliza gândurile noastre bune şi pentru a sărbători laolaltă o modalitate de transport „curată”.

Plimbarea are ca punct de plecare Palatul Culturii, la ora 17.00, şi va avea următorul traseu: Palat – P. Roş – Şos. Naţională – Podul de Piatră – Bazar – P. Roş – Primăverii – T. Vladimirescu – E. Doamnă – Independenţei – Piaţa unirii, unde va avea loc premierea. Ce premiere? Aflaţi chiar în rândurile următoare:

Ca şi anul trecut, vom face o întrecere între cartiere, care va începe la ora 16.00. Şi pentru că Iaşul este aşezat pe 7 coline, am împărţit oraşul în 7 zone, fiecare cu un punct de întâlnire:

1. Tătăraşi (Tudor, Bularga) – la Fac. de Chimie (vis-a-vis de Iulius Mall)
2. Sărărie (Ţicău, Hala Centrală, Moara de Vânt) – la fostul Restaurant Bucegi
3. Centru (Copou) – la Casa Studenţilor
4. Păcurari (Canta, Gară) – în parcarea Gării
5. Alexandru (Mircea, Dacia) – la Minerva
6. C.U.G. (Galata, Nicolina) – pe esplanada Nicolina II
7. Bucium (Podu Roş, Ţesătura) – la Casa Sindicatelor

biciclim-ziua-fara-masina

Grupurile se vor întâlni la punctul stabilit la ora 16.00, unde se va înscrie fiecare participant în parte, iar până la ora 17.00 trebuie să ajungă la Palatul Culturii. Grupul cel mai numeros va fi premiat la finalul plimbării.

Acest eveniment este organizat de Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike în parteneriat cu Asociaţia Mai Bine.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!