Bun venit la UAIC 29 septembrie - 1 octombrie in fata Corpului A Universitatea A. I. Cuza

Bun venit la UAIC

29 septembrie - 1 octombrie in fata Corpului A Universitatea A. I.  Cuza

Institutul francez Iasi va fi prezent la cea de-a doua editie a programului „Bun venit la UAIC”, organizat de catre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Evenimentul, destinat studentilor din anul I, va avea loc in fata Corpului A al Universitatii, sambata, 29 septembrie, duminica, 30 septembrie, si luni, 1 octombrie, intre orele 10.00 si 17.00.
Va asteptam la standul nostru pentru a va prezenta activitatile Institutului francez Iasi si a beneficia atat de reducerile la cursurile de limba (franceza si romana), cat si de reducerea cu 50% a tarifului abonamentului anual la mediateca „Charlotte Sibi” a Institutului.
Reducerile vor fi aplicate intre 1 si 31 octombrie in baza unei adeverinte emise de catre secretariatul facultatii dumneavoastra, prin care sa fie atestat faptul ca sunteti student in anul I.

bun-venit-uaic

Vizitati standul IFI si participati la tombola „J’AIME le roman français”!

De asemenea, va invitam sa participati la tombola „J’AIME le roman français”, organizata in parteneriat cu Editura Polirom.
Pentru a participa, nu trebuie decat sa veniti la standul nostru (unde va va astepta un membru al echipei), sa va abonati la pagina de Facebook a Institutului francez Iasi si sa va lasati datele de contact.
Castigatorii celor 20 de romane franceze publicate la Polirom vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntanti sambata, 13 octombrie, in timpul concursului fotografic Fotomaraton’12.