Cine este cel mai puternic iesean 28 septembrie Palas Mall

Cine este cel mai puternic iesean

28 septembrie Palas Mall 16:00

La sfârşitul lunii septembrie se va derula în Iaşi concursul anului, un spectacol al uriaşilor, la finalul căruia vom afla cine este cel mai puternic ieşean.

Concursul-spectacol, organizat de „Flacăra Iaşului“ printr-un amplu parteneriat comunitar, are ca imagine, şi totodată preşedinte al juriului, pe renumitul sportiv ieşean Cătălin Moroşanu.

În urma probelor imaginate, similare celor din competiţiile neconvenţionale de forţă la nivel mondial (tractarea de autovehicule, ridicarea de greutăţi impresionante şi mersul cu acestea pe un traseu determinat), vom descoperi împreună cine este cel mai puternic ieşean.

Evenimentul se va desfăşura pe patinoarul din mijlocul parcului complexului Palas, spectatorii având un acces facil şi vizibilitate maximă.

cine-este-cel-mai-puternic-iesean

Competiţia este deschisă persoanelor de sex masculin, cu vârsta minimă de 18 ani, locuitori ai Iaşului.

Până pe 27 septembrie are loc înscrierea concurenţilor, dintre care, pe data de 28 septembrie, vor fi selectaţi şapte finalişti, care-şi vor disputa titlul de „cel mai puternic ieşean“ în concursul-spectacol propriu-zis, care se va derula sâmbătă, 29 septembrie, începând cu ora 16.00.

Moderatorii spectacolului vor fi Bobi şi Bobo, soliştii trupei „Fără zahăr“, care vor suţine şi câteva intervenţii muzicale. Competiţia va debuta cu o probă de tractare auto pe distanţă dată, cu departajare în funcţie de timpi, după care va urma proba de ridicare de butoaie pe stativ. După o demonstraţie susţinută de echipele de intervenţie rapidă ale Poliţiei şi Jandarmeriei, va urma proba de cărat greutăţi impresionante pe o distanţă dată, o prezentare de modă şi un program de dans sportiv, competiţia încheindu-se cu proba de tractare auto de teren.

Festivitatea de premiere este programată a se desfăşura în jurul orei 20.00.