Noaptea devoratorilor de publicitate 9 noiembrie Palas Mall

Noaptea devoratorilor de publicitate

9 noiembrie Palas Mall 21:00

Pe 9 noiembrie sunteti asteptati la Palas Mall la Noaptea devoratorilor de publicitate.

noaptea-devoratorilor-de-publicitate

 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment organizat de 4 ACE şi MSA Events, ajunge în capitala Moldovei pe data de 9 noiembrie. Iașiul găzduieşte anul acesta la Palas Mall – sălile de conferințe cel mai popular eveniment dedicat publicității, organizat în România din 1995 şi susţinut anul acesta de către Flanco.

Sub conceptul de “energie pentru creativi”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment dedicat pasionaţilor de reclame, în care, timp de 8 ore, publicul vizionează 290 de spoturi din toată lumea. Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul. Seara va fi animată și cu un show devorator de stand up comedy by Teo.

Partenerul principal al evenimentului este Flanco, care, prin această inițiativă, pune la dispoziţia celor pasionaţi de advertising toate ingredientele cu priză necesare cultivării creativităţii. Unul dintre cele mai importante oraşe din reţeaua de magazine a retailer-ului, Iași numără două puncte de vânzare Flanco, în Palas, respectiv pe strada Silvestru.

 

Bilete

Biletele sunt disponibile la Centrele Info din Palas Mall, Strada Palas nr. 7A.Pretul acestora este de 40 ron.

Iași este ultimul oraș din turneul Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012, care a mai avut loc anul acesta şi în Brașov, Galați, Constanța şi Arad. Evenimentul va ajunge pe 26 octombrie la Timișoara și pe 3 noiembrie la Cluj.