Asociația Mai Bine caută activistul din tine 5-15 octombrie

Asociația Mai Bine caută activistul din tine

5-15 octombrie

Toamna asta ne-am pus pe căutări. Ce anume vrem să găsim mai exact? Dorim să întâlnim oameni bine intenţionaţi, persoane cu iniţiativă care cred şi îşi doresc să provoace o schimbare în mai bine în comunităţile în care trăiesc pentru simplul motiv că se poate, cu un strop de determinare şi implicare. Iar noi suntem aici pentru a împărtăşi din experienţa noastră şi pentru a te sprijini să devii un actor independent în societatea civilă.

asociatia-mai-bine

Dacă îţi surâde ideea de a pedala și a unui oraș mai prietenos cu bicicletele, dacă vrei să descoperi o perspectivă nouă asupra a ceea ce cumperi şi crezi că reducerea consumului ar trebui să fie prioritară reciclării, dacă eşti măcar puţin interesat de o alimentaţie sănătoasă şi locală, dacă tu consideri că acţiunea directă reprezintă o modalitate eficientă de a lupta pentru ceea ce crezi sau dacă ai idei proprii pe care vrei să le pui în aplicare și ai nevoie de sprijin, atunci vino alături de noi pentru a împărtăşi idei îndrăzneţe şi pentru a-ţi dezvălui metode concrete prin care tu să devii un activist în cadrul comunităţii tale!

Trimite în perioada 5-15 octombrie 2012 la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu datele tale de contact şi o scurtă motivaţie pentru care tu ai vrea să devii un activist, în 10-15 rânduri, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!