Concurs "Iasul pe bicicleta" 21 octombrie Piata Unirii

Concurs "Iasul pe bicicleta"

21 octombrie Piata Unirii 11:00

Dacă îţi place să mergi cu bicicleta, dacă eşti pasionat de istoria pe care o ascund clădirile vechi ale Iaşului sau, pur şi simplu, vrei să ne iei premiile, te invităm la un concurs, să vedem cât de bine îţi cunoşti oraşul!

Primăria Municipiului Iaşi, prin Centrul de Informare Turistică Iaşi şi Asociaţia S.T.E.P. in Tourism, alături de Clubul de Ciclism şi Ecologie IaşiBike organizează duminică, 21 octombrie 2012, concursul „Iaşul pe bicicletă”, o competiţie de recunoaştere a obiectivelor turistice din Iaşi.

Punctul de întâlnire pentru concurenţi va fi Piaţa Unirii, începând cu ora 11:00. Startul concursului se va da la ora 12:00. Primii trei concurenţi care vor recunoaşte cele 16 obiective turistice şi se vor fotografia alături de acestea, vor câştiga competiţia.

iasul-pe-bicicleta

Înscrierile se pot face la Centrul de Informare Turistică Iaşi (Piaţa Unirii, nr. 12) sau online, prin trimiterea unui e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu menţiunea „Concurs – Iaşul pe bicicletă” şi cu următoarele date personale:

  • Nume şi prenume;
  • Vârstă;
  • Adresă de e-mail şi număr de telefon.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul programului de internship „Pelerin în Iaşi”, ediţia a II-a, organizat de Centrul de Informare Turistică Iaşi.