Concert Les Elephants Bizarres 28 octombrie Dublin Pub

Concert Les Elephants Bizarres

28 octombrie Dublin Pub

Trupa Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare  cu noi concerte  in Iasi( Dublin Pub, 28 oct) si Chisinau( clubul Albion, 27 oct).

Trupa cu nume bizar a luat ființă în anul 2007, reunindu-i pe Cătălin Rădoi (Proka) - chitară electrică și voce, Mihai Marin - bass și voce, Ștefan Matei - voce și Claudiu Știrbei - tobe. În primvara lui 2008 li s-a alăturat Nicolae Cazacu (Nae) la synth. În momentul de față, la chitară bass este Hasan Nabulsi, prezent în trupă din primăvara lui 2011.

În încercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai  mult este ”electro-pop-rock”. În presă prestațiile elefanților au trecut succesiv prin disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.

În formula actuală, trupa a debutat în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu, mai ales în cluburile din București. Anul 2009 pare să fi fost însă anul elefantului: ”Les Elephants Bizarres” au cântat în deschiderea mai multor concerte susținute în Capitală de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franța), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).

concert-les-elephants-bizarres-iasi

Tot în 2009, elefanții au tropăit pe scena celui mai important festival din România, cântând pe aceeași scena cu Motorhead și Moby la B’ESTFEST.
Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon.


Două dintre piesele trupei s-au poziționat foarte bine în topurile radio. ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 la City Fm, în topul celor mai bune piese românești, iar ”Have No Fear” a ajuns pe 2 în topul internațional la Radio Guerrilla, fiind difuzat în heavy-rotation timp de nouă săptămâni.*

În 2010 elefanții au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei Hello! Says The Devil. Piesa a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla unde a stationat timp de 4 saptamani. Aceasta reprezinta primul extras de pe albumul produs de Bogdan Popoiag (DJ UNU’) ce va fi lansat in toamna aceluiasi an. *

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!