Serile Crilia cu Traian Luca 25 octombrie Libraria Carturesti

Serile Crilia cu Traian Luca

25 octombrie Libraria Carturesti 18:00 - 20:00

Unde: Iasi, Librăria Cărturesti, Palas Mall

În octombrie îti propunem să vii la Serile CRILIA si să înveti de la Traian Luca, Key Product Manager la Gemini CAD Systems. Si crede-ne că ai ce învăta. Pregatire pentru antreprenoriat: Lecția nr.1 - Învață! Traian ne va vorbi despre alegerile bune care ne pot ușura drumul într-o carieră în antreprenoriat prin prisma propriei experiențe. Ne va povesti despre obstacolele pe care el însuși le-a întâlnit în cariera lui de antreprenor și care sunt lucrurile de care orice antreprenor în devenire ar trebui să profite. Ce greșeli "testate" ar cam trebui să evităm? Ce trebuie să învățăm, de unde, cum pentru a fi mai pregătiți să începem o afacere? Sunt întrebări la care invitatul nostru va raspunde . Vă propunem să vă faceți o listă MARE cu întrebări pentru Traian și experiența lui antreprenorială și să le adresați cu voce TARE la Serile CRILIA.

crilia

Şi dacă nu v-am convins, îl lăsăm pe invitatul nostru  să vă convingă:

“Am în jurul meu prieteni care mă cunosc de ani buni, şi care încă mă întreabă nedumeriţi: tu de fapt cu ce te ocupi ?? Deşi afacerea pe care o conduc în domeniul software ar putea fi privită ca destul de convenţională în peisajul de business al Iaşului, unde această industrie şi-a găsit un mediu foarte fertil şi a înflorit, nu e deloc aşa. Vă voi povesti cum poţi să construieşti de la zero un produs complet românesc, şi cum poţi apoi să duci acest produs în alte zeci de ţări şi să găseşti oameni care să îi accepte originea românească şi să îl cumpere. Povestea va începe însă mult mai departe în timp, în urma cu 20 de ani, când eram FOARTE departe de ce sunt acum.  (p.s.  Să nu credeţi că voi veni în costum; poza de alaturi a fost trecută, cred, prin Photoshop ca să arăt aşa serios…)”

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!