Workshop - Cultură Civică Contemporană 30 octombrie si 15 noiembrie Institutul Francez

Workshop - Cultură Civică Contemporană

30 octombrie si 15 noiembrie Institutul Francez

 

 Asociatia Mai Bine pregăteste o serie de întâlniri educative si interactive care vor aborda unele dintre cele mai stringente probleme actuale cu care societatea contemporană se confruntă: epuizarea resurselor, poluarea mentală, practici economice nesustenabile, disparitatea dintre nordul si sudul global etc.

 Vom urmări întelegerea cauzelor care au creat aceste neajunsuri ale sistemului global, vom discuta despre principii si valori care ar trebui asumate pentru inversarea tendintelor contemporane si nu în ultimul rând vom analiza solutii locale cu implicatii globale.

mai-bine-workshop

 

Primele workshop-uri se vor desfăsura la Institutul Francez Iasi în zilele de 30 octombrie si 15 noiembrie 2012. Participarea se face doar pe bază de înscrieri, în limita a 15 locuri disponibile pentru fiecare sesiune în parte, si se adresează persoanelor cu vârsta de peste 14 ani. Toate costurile sunt suportate de către organizator.

Pentru a vă înscrie, trimiteti un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 28 octombrie în care să ne comunicati motivatia de a participa la această activitate de educatie non-formală, ziua pe care o preferati si informatiile personale (numele complet, vârsta, ocupatia, numărul de telefon). Persoanele acceptate vor fi informate pe data de 29 octombrie.

Workshop-urile sunt organizate în cadrul proiectului "Cultură Civică Contemporană", finantat de Primăria Municipiului Iasi si derulat în perioada iunie - decembrie 2012.

Din aceeasi categorie