Decembrie 05, 2023

Concurs de Pictura Urbana - "Palas Urban Art" 19 octombrie - 12 noiembrie Palas Mall

Concurs de Pictura Urbana - "Palas Urban Art"

19 octombrie - 12 noiembrie Palas Mall

După competiţiile de fotografie şi design „Shooting Under Construction” şi „Noua sacoşă de cumpărături Palas Mall”, ansamblul din „inima oraşului” îi provoacă din nou pe tinerii talentaţi la un concurs inedit de creativitate, cu premii în valoare totală de 1.500 de euro.

Timp de două săptămâni, artiştii sunt invitaţi să se înscrie la concursul de graffiti „Palas Urban Art”. Provocarea lansată este aceea de a personaliza, într-o manieră unică şi nonconformistă, spaţiul exterior destinat recepţiei patinoarului din ansamblul Palas, care va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii noiembrie.

Pot participa elevi, studenţi sau absolvenţi ai specializărilor din domeniul Artelor, designeri sau persoane care au cunoştinţe de pictură urbană, individual sau grupaţi în echipe. Spiritul cosmopolit al ansamblului Palas se va reflecta astfel şi în creaţiile de artă necovenţională din zona patinoarului, care vor ilustra tema competiţiei: distracţia de iarnă.

concurs-de-pictura-urbana-palas-mall

Proiectele concursului „Palas Urban Art” se vor depune, între 19 octombrie şi 5 noiembrie 2012, pe site-ul www.palasmall.ro/concurs (secţiunea Concurs), în format PDF (grafică perete, format JPEG şi o descriere a conceptului propus). Premiile sunt mai mult decât tentante: locul întâi – 600 euro, locul doi – 400 euro, locul trei – 300 euro şi o menţiune în valoare de 200 euro.

Pe 6 noiembrie, un juriu de specialitate va alege patru finalişti. Criteriile de selecţie constau, în principal, în inovaţie, originalitate, estetică şi imagine, concept creativ şi impact vizual. În desemnarea ierarhiei finale vor conta: 50% preferinţele juriului şi 50% voturile fanilor Palas Iaşi pe contul de pe Facebook, din perioada 7-11 noiembrie.

Pe 12 noiembrie se va anunţa clasamentul final, iar în zilele imediat următoare câştigătorii vor pune în practică desenele premiate, materialele fiind oferite de ansamblul Palas.

Regulamentul concursului se găseşte pe www.palasmall.ro/concurs.
Campania „Palas Urban Art” se înscrie pe lista evenimentelor destinate tinerilor talentaţi, având ca scop promovarea graffiti-ului ca formă de exprimare artistică extrem de apreciată

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!