Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend 10 noiembrie Librarium Palas si Libraria Avant-Garde

Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend

10 noiembrie Librarium Palas si Libraria Avant-Garde 17:00

 

Librarium Palas, Libraria Avant-Garde si Asociatia romano-japoneza Himawari va invita la o serie de evenimente culturale, desfasurate in cadrul proiectului cu titlul "Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend".

Proiectul se desfasoara in intervalul octombrie – decembrie 2012, iar in cadrul acestuia vor avea loc workshopuri pe diferite teme legate de cultura si civilizatia japoneza: ceremonia ceaiului, sumi-e (pictura in cerneala), shodou (caligrafie), jocuri si cantece japoneze, mancare japoneza, origami, cultura anime si manga, dansuri traditionale japoneze.

Ca de obicei, workshopul va fi sustinut cu ajutorul invitatei speciale, Misuzu Matsuda, membra onorifica a Asociatiei romano-japoneze Himawari.

cultura-japoneza-10-noiembrie

La Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), evenimentele vor debuta pe 10 noiembrie, intre orele 17.00 – 19.00, cu workshopul de cultura anime si manga, si vor continua pe 24 noiembrie, in acelasi interval orar, cu dansuri traditionale japoneze. Pe 1 decembrie, incheiem seria evenimentelor din librariile noastre, cu workshopul de sumi-e.

Workshopurile din cadrul proiectului "Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend" vor avea loc in fiecare sambata din intervalul de desfasurare a proiectului, iar orarul acestora, orele exacte, locatiile si numarul de locuri disponibile vor fi anuntate saptamanal.


La fiecare workshop, persoanele inscrise vor putea participa la o tombola saptamanala pentru a castiga premii oferite de Librarium, precum si la o tombola finala, a carui premiu va consta intr-un modul gratuit la cursurile de limba japoneza organizate de Asociatia romano-japoneza Himawari.

Intrare: 20 lei si se va achita la locatie, cu jumatate de ora inainte de inceperea workshopului