Decembrie 09, 2023

Atelierul de mere 15 noiembrie Atelierul de Bere

Atelierul de mere

15 noiembrie Atelierul de Bere 18:00

Pe data de 15 noiembrie 2012, incepand cu ora 18:00, Atelierul de Bere din Iasi se transforma in Atelierul de Mere, pentru lansarea noilor produse de la Fructe Naive, Sanatate Dulce si Frau Erna.

In cadrul evenimentului, invitatii vor putea degusta delicatese precum:

· Sucuri 100% naturale de la Fructe Naive, acum ambalate in sticle de 750ml si 250ml;

· Dulceturi si gemuri bio de la Fructe Naive, din pere, zmeura, macese, afine, ceapa si gogonele;

· Sirop de afine, de mere si de papadie de la Fructe Naive, fara conservanti, coloranti sau adaos de zahar;

· Mustar de la Frau Erna: cu bobite, chilly, curry, marar, chimion si cu tarhon;

atelierul-de-mere-15-noiembrie

„Incercam sa aducem pe piata produse de calitate 100% naturale realizate in sistem de manufactura din intreprinderi sociale din Romania, care sa fie accesibile publicului larg in ideea de a schimba obiceiurile de consum”, declara Vali Tatar, fondatorul Naive.

La Atelierul de Mere va fi prezent si The Art of DAR, un produs apicol exclusivist, lansat pe 22 octombrie la prestigiosul targ „Global Food Marketplace” – SIAL, Paris. Ceea ce face din acest produs o adevarata opera de arta este atat calitatea mierii din zona Barcaului, cat si ambalajul deosebit, creat de mesteri locali. Mierea a fost vandură la Paris cu 365 euro/bucata.

Fiecare produs in parte contine:

· Miere de cea mai buna calitate din zona Barcăului;

· Recipientul din sticla argintat, realizat manual si inseriat;

· Lingurita de argint cu logo-ul zonei;

·

Un astfel de borcan va fi donat spre a fi licitat in cadrul evenimentului „IQ Iasi”, actiune organizata de Fundatia Comunitara Iasi pentru olimpicii internationali din Iasi.

La evenimentul de lansare a noilor produse sunt asteptate peste 150 de persoane, care vor beneficia intreaga seara de multe surprize delicioase din partea organizatorilor. Intrarea la eveniment se va face numai pe baza de invitatie.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!