Workshop "Hartile carierei" 23 noiembrie Carturesti Iulius Mall

Workshop "Hartile carierei"

23 noiembrie Carturesti Iulius Mall 19:00

Workshopul își propune să fie o discuție pe marginea alegerilor pe care oricine le are de facut în carieră. De data aceasta, ne vom concentra pe o cariera în IT.

"Despre ce e vorba de fapt? În destule cazuri aud că oamenii nu știu exact ce vor de la un job. Mai mult, nu numai cei care sunt în poziția să aplice pentru un job sunt nemulțumiți de acest lucru, dar și potențialii angajatori. Situația persistă de ceva timp și se pare că nu există prea mulți recruteri care să reprezinte interesul celor care își caută jobul potrivit. În companii mai mari, există în departamentul de resurse umane consultanți care pot să ajute în clarificarea priorităților și definirea viselor. Dar la nivel statistic, aceste cazuri sunt rare și, de obicei, oportunitatea nu este folosită la maxim de cei care lucreaza acolo."  Gabi Manole
 
hartile-carierei
 
 
Despre Gabriel Manole -  lucrează de circa 10 ani în IT; a trăit în Timișoara, București și Iași, iar de 4 ani este foarte implicat în recrutare și managementul echipelor, de unde vine și pasiunea de a vorbi despre managementul carierei.