Decembrie 04, 2023

Concert - Timpuri Noi 1 decembrie La Baza

Concert - Timpuri Noi

1 decembrie La Baza 22:00

Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc şi, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid! Timpuri Noi înseamnă  Dan Iliescu, care, după ce vreme de câteva decenii a fost cunoscut de public în postura de chitarist şi compozitor, şi-a asumat şi rolul de vocal, continuând misiunea muzicală a trupei. Alături de Dan, pe scenă se află Felix Sfura (tobe, backing) şi Sabin Penea (bas, vioară, backing).

Acum, când graniţele de stil şi informaţie sunt deschise, Timpuri Noi vine cu un îndemn sub forma unui album : . Albumul conţine piese care descriu realităţile care nu ne convin, mesajul social este puternic, ironia este omniprezentă, textul e puternic iar sound-ul… aici vă lăsăm să descoperiţi singuri. Ceea ce se întîmplă la concertele Timpuri Noi este încă un reper pentru cum ar trebui să se cânte rock în România.

concert-timpuri-noi-1-decembrie

Un prim single de pe acest album a fost lansat în toamna anului trecut și a beneficiat de un videoclip realizat în beneficiul Fundației "Special Olympics România" și Asociației CONIL. Actorii care apar în videoclip sunt tineri sportivi sau talentați, care, în pofida dizabilităților, dau lecții de viață multora dintre adulții fără probleme de ordin fizic sau intelectual.

Albumul a fost lansat pe 10 mai, în singurul club din România al cărui trade-mark este rockul: Club A. Istoria ce leagă Timpuri Noi de Club A este veche şi de însemnătate pentru muzica din România. Existenţa trupei şi a acestui club îşi au capitole distincte, bine conturate, în evoluţia şi supravieţuirea unui gen muzical "interzis" în anumite vremuri...

Albumul “Deschide-ți mintea!” este produs al casei de discuri .

Intrare: 10 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!