Decembrie 09, 2023

"S-a intamplat într-o joi" 28 noiembrie Teatru Fix

"S-a intamplat într-o joi"

28 noiembrie Teatru Fix 19:00

Pe 28 noiembrie, ora 19.00, prima productie Teatru FIX. Autor viu, regizor proaspăt, actori tineri si mijloace nespectaculoase. Ca-n viată. 10 vieti de la 16 ani la... cu-n picior în groapă. Un spectacol altfel. Mereu. Fiecare reprezentatie contine doar 8 din cele 10 povesti. Ca să le vedeti pe toate vă asteptăm la FIX.

Ce-ar fi dacă ne-am opri să privim niste oameni. Poate vecinul de la 3, poate vânzătoarea din colț, propriul tată, colega de cămin. Ce-ar fi dacă ne-am opri și ne-am uita chiar la noi, la viata noastră ca la o poveste desenată de un copil cu creta pe asfalt.

 
teatru-fix-s-a-intamplat-intr-o-joi
 
S-a întâmplat într-o joi – un spectacol cu si despre oameni singuri.
Text de Elise Wilk, regia Adi Iclenzan, cu Laura Bilic, Ioana Grigoriu, Stanca Jabenisan, Cătălin Ștefan Mîndru, Mihai Pintilei.

Premieră – miercuri, 28 noiembrie, ora 19.00
A doua reprezentație – vineri, 30 noiembrie, ora 19.00

Bilet – 18 lei / 13 lei (elevi si studenti).

Spectacolul conține limbaj licențios, aviz profesorilor de istorie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!