O sacosica in dar 6 decembrie Carturesti Palas Mall

O sacosica in dar

 6 decembrie Carturesti Palas Mall  18.30

“O sacosa in dar” ajuta un copil sa zambeasca. “O sacosa in dar” este initiativa Madalinei Ene, Premium Auto Romania care, prin pasiunea ei de a crea sacose cu motive fashion, ajuta copiii aflati in dificultate. Atelierul Flori de Portocal si Carturesti Iasi, cu sprijinul Madalinei va organiza in Iasi un atelier special dedicat lui Silviu, un copil cu un suflet frumos si un zambet de ingeras.

o-sacosica-in-darAtelierul va avea loc pe 6 decembrie 2012 la Carturesti Palas, o zi special aleasa, o zi in care copii viseaza la dulciuri, portocale si jucarii pufoase in ghetute. Noi speram sa-i daruim lui Silviu speranta ca viata lui poate fi putin mai buna, vrem sa-i oferim puterea sa lupte cu acest diagnostic si sa zambeasca iar din toata inima.
Atelierul consta in pictarea unor sacosele (dimensiunea 38x41cm), care pot fi daruite celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna, ele avand un sablon predefinit si pot fi pictate foarte usor. Costul atelierul porneste de la 20 ron, dar dvs puteti oferi atat cat puteti si doriti. 10 ron vor fi returnati Madalinei, fiind costuri cu conceperea acestor sacose si ceea ce este peste 10 ron vor fi donati lui Silviu pentru achizitionarea protezelor pentru urechiuse care trebuie sa fie schimbate o data la 3 luni, tratamente cu aerosoli, alte interventii si investigatii. Puteti dona si jucarii, alimente sau alte lucruri care ii pot usura viata. Sacoselele pot fi gata pictate, costul lor porneste de la 25 ron.

Mai multe despre proiectul „ O sacosa in dar” gasiti pe http://madalinaene.wordpress.com/tag/o-sacosa-in-dar .
Va astept in numar cat mai mare, pentru a strange suficienti banuti pentru a putea cu adevarat sa ajutam familia Timofte.
Participarea se anunta la 0740574524 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru o buna organizare a evenimentului, cu specificatia numarului de sacosele pe care il doriti.