Expozitie cu lucrari realizate de copiii si tinerii cu autism 3 decembrie - 3 ianuarie Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitie cu lucrari realizate de copiii si tinerii cu autism

3 decembrie - 3 ianuarie Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Galeria de Artă Grand Hotel Traian și filiala Iași a Asociației Naționale pentru Copii și Adulti cu Autism din România (ANCAAR) vă invită la o expoziție inedită cu lucrări realizate de tinerii asistați. Evenimentul se va derula în perioada 3 decembrie 2012 - 3 ianuarie 2013 la Galeria de Arta Grand Hotel Traian și va prezenta publicului piese unicat.

expozitia-ancaar

Inedite sunt lucrările lui Andrei, un tanar de 18 ani ce frecventează centrul asociației. De-a lungul timpului, Andrei a lucrat peste 200 de puzzle-uri, cu 500, 1.000 și chiar 3.000 de piese. În ultima perioadă, a contribuit, alături de colegii lui, la realizarea minicolecției de bijuterii handmade, intitulată “Blue”, albastrul fiind culoarea declarată simbol al autismului.

.Persoana de contact: Carmen Ghercă, președinte ANCAAR Iași, tel. 0729 914094, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.