Concert Cuantune 15 decembrie Club Zona

Concert Cuantune

15 decembrie Club Zona 21:00

Sâmbătă, 15 decembrie, Brain Events va invita din nou în Club Zona pentru un live act cu o trupa de excepție in peisajul autohton: Cuantune (nu-jazz).
Cuantune, o prezență relativ nouă pe scena muzicală românească, a reuşit într-un timp scurt să câştige un număr impresionant de admiratori, mai ales în urma show-rilor oferite publicului, în deschiderea concertelor trupei franceze Nouvelle Vague si a artistului britanic Jamie Woon, în toamna anului trecut.

concert-cuantune

La concertul din Iași ii vom vedea în formula:  Elizabeth - Voce,  Mario F. Cruxfader - Voce, Turntable, Samples Andreas Aron - Bass, Alexandru Olteanu - Pian electric

Intrare: 20 lei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!