Atelier de modelaj - pasta cu uscare la aer 11 ianuarie Carturesti Palas Mall

Atelier de modelaj - pasta cu uscare la aer

11 ianuarie Carturesti  Palas Mall 18:30


Ce culoare ar avea lumea daca noi am crea copacii, pasarile sau cerul? Poate lumea ar fi mai colorata, mai vesela: rosie, galbena, portocalie, mov?

Atelierul de modelaj este unul special si isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor si sa le permita sa exploreze fara limite. Pornind de la un joc sau o tema propusa, cu rabdare si indemanare, crestem imaginatia si realizam obiecte unice . Invatam sa socializam intr-un mediu in care lucram in echipa, dar si individual.
Ce vom modela? Povesti….pentru ca fiecare obiect care va iesi din manutele noastre va fi o poveste spusa de noi prin arta. Copii vor avea libertatea deplina de a folosi orice culoare doresc si vor da obiectului ce forma le dicteaza mintea si inima. Fiecare intalnire va avea o tema stabilita intre anumite limite din punct de vedere al tehnicii si al subiectului, insa se va “modela” in functie de preferintele, abilitatea si varsta participantilor.

atelierdemodelaj

Grup de varsta: 5+
Participarea: 20ron/copil (toate materialele incluse).
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.