Decembrie 04, 2023

Workshop interactiv SALVAVIE 25 ianuarie Cabinetul de psihoterapie Willing

Workshop interactiv SALVAVIE

25 ianuarie Cabinetul de psihoterapie Willing 9:00 - 18:00

Acesta este un program destinat parintilor care au copii cu vârste cuprinse între 0 si 1 an si celor care asteapta sa apara un bebe în viata lor.

SALVAVIE este creat pentru aceia dintre noi care pretuiesc fiecare clipa alaturi de micutul nostru si pentru cei care stiu ca o zi care trece nu se mai întoarce niciodata în viata noastra. Copilul nostru va avea o singura data în viata lui vârsta de sase luni,trei saptamâni si doua zile iar noi am ales sa ne bucuram cu cea mai mare intensitate de acea zi unica pentru familia noastra!

salvavie-workshop

Daca te regasesti în rândurile de mai sus te invitam sa participi vineri, 25 ianuarie 2013 la ora 9:00 la programul educativ pentru parinti intitulat SALVAVIE.

Desfasurarea evenimentului:
8:30-9:00 Primirea invitatilor
9:00-13:00 Ceva ce nu ai învatat la scoala: “Cum sa fii parintele unui sugar?”

Workshop sustinut de Ana-Aurelia Baianu, psihoterapeut.

Workshop interactiv în care veti afla totul despre evolutia rapida si uluitoare a psihicului copilului pâna la vârsta de un an. Trebuie sa înveti cepoate sa faca micutul tau pentru ca tu,parintele lui,sa îl stimulezi mereu. Este esential sa stii cât poate face astfel încât sa îl provoci în fiecare zi sa îsi depaseasca putin câte putin limitele.
În a doua parte a calatoriei va invitam în lumea nostima si captivanta a jocului. Știati ca exista activitati educative special concepute pentru stimularea si spre amuzamentul nou-nascutilor? Vineri va veti îmbogati repertoriul de jocuri pentru micuti.

13:00-14:00 Pauza de masa
14:00-18:00 Înca ceva ce nu ai învatat la scoala: “Cum sa salvezi viata copilului tau?”

Workshop condus de Roxana Munteanu,expert si formator de prim-ajutor.

Workshop unic în Iasi pe tema acordarii primului ajutor copiilor cu vârste cuprinse între 0 si 1 an în situatii riscante si neprevazute.Interventiile urgente sunt mult diferite pentru micile fiinte pe care tocmai le-am zamislit. Este momentul sa distrugem miturile si sa încetam testarea lor pe corpurile copiilor nostri!
Veti avea ocazia sa exersati manevre si sa realizati aplicatii practice. O întâlnire ce promite multa veselie si o detensionare semnificativa stiind ca începând cu aceasta clipa veti fi mult mai siguri pe deciziile voastre.

Cine participa?
Parintii în devenire
Parintii copiilor cu vârste cuprinse între 0 si 1 an
Adultii curiosi si interesati de miracolul fiintei umane
Bunicii grijulii
Bonele si cadrele didactice care doresc sa asigure cea mai buna educatie si supraveghere responsabila copiilor pe care îi au în grija.

Investitia?
100 lei per persoana ( al doilea membru al familiei beneficiaza de o reducere de 50% ). Plata se efectueaza pe loc în momentul întâlnirii.
Pretul include participarea la workshop-uri, 2 coffee-break-uri, masa de prânz si materialele oferite spre studiu la sfârsitul întâlnirii.
Numarul maxim de participanti este de 20. Copilasii sunt bineveniti!
Locatie: Cabinetul de psihoterapie Willing
Iasi,str. Petru Poni nr. 1 bis etajul II

Fiecare participant va primi la final o mapa cu materiale ajutatoare si diploma de participare cu titlul de Parinte care stie ce face.
Un program conceput si organizat de Willing în colaborare cu Roxana Munteanu si cu sprijinul Ralucai Bejenariu, studenta a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Iasi, stagiar în cadrul cabinetului Willing.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!