Saptamana PSI pentru parinti 11-17 februarie Carturesti Palas Mall

Saptamana PSI pentru parinti

11-17 februarie Carturesti Palas Mall

Saptamana PSI pentru parinti: 11-17 februarie 2013

Vrei sa afli care sunt semnele care-l tradeaza pe copilul tau atunci cand te minte? Ai vrea sa intelegi ce-l atrage asa de mult la jocurile video? Doresti sa-l faci premiant, dar el pare sa aiba alte ganduri? A ajuns la varsta turbulenta a adolescentei si cauti noi cai de comunicare? Afla ce se intampla in mintea lui si care sunt cele mai eficiente planuri de actiune de la psihologi si psihoterapeuti cu experienta din orasul tau. 


Intre 11 si 17 februarie, Editura Trei si Librariile Carturesti ti-au pregatit o editie speciala a Saptamanii Psi. Parinti si bunici, educatori si psihologi sunt asteptati in sapte orase universitare, la o discutie cu specialisti in psihologia copilului si adolescentului.

saptamana-psi-februarie-2013

Vei afla cum sa transformi basmele in instrumente terapeutice, cum sa descifrezi limbajul secret al celor mici, cum sa calmezi tensiunile inventand jocuri, dar mai ales ce poti invata de la copilul tau si cum sa-i asiguri o dezvoltare armonioasa.

Intrarea la evenimentele de la Librariile Carturesti este gratuita, iar cartile de parenting si psihologia copilului ale Editurii Trei vor putea fi cumparate cu o reducere de 25% in toata saptamana 11-17 februarie.

Saptamana PSI pentru parinti gazduieste psihologi si specialisti in parenting din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Arad si Constanta.

PROGRAM IASI - Libraria Carturesti - Palas

1. Denumirea evenimentului: Minciuna dintre parinti si copii.
Invitat: Cristi Petrescu
Data : 12 februarie (marti) - ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Despre copil, ca membru al familiei: cum facem sa crestem armonios, ca indivizi si ca intreg.
Invitat: Sinziana Baltatescu
Data : 13 februarie (miercuri) - ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Limbajul secret al copiilor. Cum sa-ti intelegi mai bine copilul.
Invitati: Roxana Postolache
Data : 14 noiembrie (joi) - ora 18.00

Din aceeasi categorie