iasi 365 2018 logo 4

Concerte in Iasi

Festivalul Rocanotherworld

22-24 iunie 2018, Pârtia De Schi și Genesis.

 

Festivalul Rocanotherworld 2018 va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în paralel în 2 locații din Iași: la pârtia de schi și Galeria Genesis. În cele trei zile de festival, în cele două locații sunt așteptate peste 50.000 de persoane, atât din România cât și din țările din jur. Pentru ediția a III-a, organizatorii Festivalului Rocanotherworld propun un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie.
Ca și la primele două ediții, pârtia de schi - ​un amfiteatru între dealuri, va găzdui scena pentru cele trei zile de muzică rock, iar Galeria Genesis ​din zona fostei Fabrici Moldomobila va fi spațiul experiențelor senzoriale. Această zonă a fost transformată în ultimul an de comunitatea artiștilor ieșeni într-o galerie de artă murală. Pe parcursul celor trei zile organizatorii vor pregăti workshopuri pentru artiști, instalații de artă contemporană, zone de relaxare, street food, scene de muzică indie și electronică, alături de alte activități creative.
Festivalul Rocanotherworld se poziționează ca un eveniment caritabil care încurajează și promovează legăturile interumane și dezvoltarea comunității.

festivalul Rocanotherworld iunie 2018

Donațiile ediției din 2018 vor fi direcționate către Hala FIX - cel mai mare teatru independent din țară și un fond pentru artiștii independenți​.
“Rocanotherworld va fi întotdeauna un eveniment cu, despre și pentru alții, de aceea intenționăm să susținem an de an cauze diferite, care pot avea un impact real și constructiv asupra societății.
Dorim ca ediția din 2018 să fie un liant între lumi și medii distincte, iar creativitatea, arta și exprimarea liberă să fie manifestate sub toate formele lor. Vă invităm pe toți să #rocanotherworld alături de noi și să vă regăsiți în acest festival altfel! ”, declară Patricia Butucel - Director Festival Rocanotherworld.

Despre Festivalul Rocanotherworld

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Bilanțul ediției din 2017

În luna iulie 2017, Festivalului Rocanotherworld a adunat 25.000 de participanți pe pârtia de schi din Iași.
Această ediție a reunit 68 de artiști de trupe rock, DJ și artiști contemporani, care și-au donat onorariile pentru a sprijini cauzele festivalului. Pe scena de pe pârtia Copou au urcat trupe precum Firma, Subcarpați, Cred că sunt extraterestru, Pinholes, Luna Amară, Soundopamine, Fine It's Pink, Implant pentru Refuz,The Kryptonite Sparks, byron, Robin and the backstabbers, The Mono Jacks, Orkid și mulți alții. Muzica electronică s-a auzit non-stop în zona de agrement Ciric, la Skin Social. În urma evenimentului, donațiile au fost distribuite către Asociatia Max Dog din Popricani (4.600 lei), Asociația Toto - prietenul animalelor din Miroslava (4.600 lei), Adăpostul Târgu

Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Concert Trupa SPAM

7 iunie 2018, La Bază

 

Știți și cine suntem și cum cântăm.
După concertul din ianuarie am mai adunat niște noutăți și niște viață. Pentru a doua oară în 2018 în Iași, Trupa SPAM, pe 7 iunie, în Bază.

Trupa SPAM este o trupă românească cu un stil muzical pozitiv şi versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale. În cântecele lor, acestia vorbesc despre probleme sociale, despre dragoste, despre ei, toate acestea  într-un stil ironic care a devenit deja marcă în urechile celor care i-au ascultat în aparițiile live din ultimii ani.

concert trupa spam la baza iunie 2018

Primul album intitulat “Drumul” a fost lansat in anul 2015, fiind nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități. Albumul a obţinut premiile „Albumul Anului 2015” şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.

În toamna anului 2017 au lansat cel de-al doilea album, Facem Dragoste, material primit foarte bine de fani.

Trupa SPAM are in componență pe Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu, Tudor Olaru, Eugen Toboș.

Preț bilet: 30 lei
Relații și rezervări la 0332408146 / după ora 15.00
Rezervările se fac odată cu achiziționarea biletelor, pe care le găsiți în Bază.