Concert Kratos 21 martie Bar The Gate

Concert Kratos

21 martie Bar The Gate 21:00

 

Sambata 21 martie 2015, in Bar The Gate: Kratos revine in Iasi dupa sapte ani! 

Formata in 1996 de Daniel Dron si incadrata in zona melodic gothic, trupa Kratos atrage rapid atentia publicului de metal. Castigatoare a numeroase festivaluri, Kratos inregistreaza in 1997 primul demo, "The essence", urmat in 1999 de albumul "Looking Behind the Mirror", scos sub egida Bestial Records.

De-a lungul anilor Kratos a punctat o serie de concerte si festvaluri grele, atat in tara cat si in strainatate, numele grele cu care trupa a impartit scena fiind Tiamat, Rotting Christ, Umbra Et Imago, Suicidal Angels. In afara tarii Kratos a participat la "Summer Nights Open Air" (Austria) si a sustinut un turneu in Bulgaria.

concert kratos iasi 2015

Actuala formula, stabila din 2012:

Daniel Dron (chitara, voce & orchestratii)
Monica Barta (voce & bas)
Iustin Petrescu (chitara)
Catalin Petrescu (tobe)

Concertul din 21 martie marcheaza primul concert Kratos in Iasi in care vor fi prezentate live piese de pe urmatorul album, prevazut sa fie lansat anul acesta. 

Pe durata evenimentului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. 

Pret bilet: 10 lei (de vanzare doar in seara concertului). Barul The Gate se gaseste la Galeriile Stefan cel Mare la demisol

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!