iasi 365 2018 logo 4

Concert Cristi Minculescu Band

25 aprilie Underground Pub 21:00

 

Buna seara, prieteni!!!
Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! 
Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu, pe care il intalnesti pe 25 aprilie la UNDERGROUND incepand cu orele 21:00!
Cea mai frumoasa fila a rockului romanesc, toate hiturile carierei si cele mai pure emotii sunt puse laolalta cu pasiune de CRISTI MINCULESCU& BAND intr-un concert pe care nu vrei si nu trebuie sa-l ratezi!

CRISTI MINCULESCU si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe), s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, CRISTI MINCULESCU& BAND, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau aristica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.

Concert Cristi Minculescu Band 2015

Anul 2014 a adus trupei participarea la o serie de concerte de anvergura, in aer liber, precum Galele Folk You din Bucuresti si Vama Veche, Aniversarea Bucuresti 555 Ani-Piata Constitutiei, Bucharest Christmas Market-Piata Universitatii, Festivalul Danube Rock-Galati, Revelion Focsani sau diverse zile de oras, dar si intalniri mai apropiate cu publicul ce a venit sa ii sustina in multe cluburi din tara.


CRISTI MINCULESCU& BAND asteapta cu nerabdare reintalnirea cu suporterii din Iasi, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: “Strada ta”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Ultima toamna”, dar si o serie de surprize: “Baby” , "De vei pleca", "Cine ma striga in noapte", “Sa nu crezi”, ”Somn bizar” etc


Fiti la curent cu cele mai noi si corecte informatii despre artist urmarind pagina oficiala de Facebook: 
https://www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial

Din aceeasi categorie

Festivalul National Concurs FOLK’N’IAȘI 11-13 mai 2018 Casa de Cultura a Studentilor

Concert Grasu XXL 4 mai 2018, Fratelli Lounge & Club

Concert Richard Clayderman 23 aprilie 2018 Sala Polivalenta

Concert C.A.S.H. 27 aprilie 2018, Underground Pub

Concert Bosquito 21 aprilie 2018, Underground Pub

Recital Vasile Seicaru 29 aprilie 2018, Ateneul Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares