Concert Cristi Minculescu Band 25 aprilie Underground Pub

Concert Cristi Minculescu Band

25 aprilie Underground Pub 21:00

 

Buna seara, prieteni!!!
Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! 
Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu, pe care il intalnesti pe 25 aprilie la UNDERGROUND incepand cu orele 21:00!
Cea mai frumoasa fila a rockului romanesc, toate hiturile carierei si cele mai pure emotii sunt puse laolalta cu pasiune de CRISTI MINCULESCU& BAND intr-un concert pe care nu vrei si nu trebuie sa-l ratezi!

CRISTI MINCULESCU si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe), s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, CRISTI MINCULESCU& BAND, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau aristica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.

Concert Cristi Minculescu Band 2015

Anul 2014 a adus trupei participarea la o serie de concerte de anvergura, in aer liber, precum Galele Folk You din Bucuresti si Vama Veche, Aniversarea Bucuresti 555 Ani-Piata Constitutiei, Bucharest Christmas Market-Piata Universitatii, Festivalul Danube Rock-Galati, Revelion Focsani sau diverse zile de oras, dar si intalniri mai apropiate cu publicul ce a venit sa ii sustina in multe cluburi din tara.


CRISTI MINCULESCU& BAND asteapta cu nerabdare reintalnirea cu suporterii din Iasi, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: “Strada ta”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Ultima toamna”, dar si o serie de surprize: “Baby” , "De vei pleca", "Cine ma striga in noapte", “Sa nu crezi”, ”Somn bizar” etc


Fiti la curent cu cele mai noi si corecte informatii despre artist urmarind pagina oficiala de Facebook: 
https://www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial