Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero" 29 ianuarie Club Fever 21:00

Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero"

29 ianuarie Club Fever 21:00

 

Pe data de 29 ianuarie 2016 sunteti invitati in Clubul Fever la concertul organizat pentru lansarea albului "Doi Punct Zero" al celor de la ECHO Invitat special : Sesu
Pret bilet : 20 Lei

Local Support:
DM:
https://www.facebook.com/mihai.mollner
https://soundcloud.com/doublem22
Si-a inceput activitatea ca dj in vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim si future house. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira şi Planet H.

lansare album fever ianuarie 2016

Padu
https://www.facebook.com/padu.dnb
https://soundcloud.com/paduu15/promo-mix
Padu si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Nibiru:
https://www.facebook.com/andrei.podoleanu
Nibiru este un dj tanar care si-a inceput cariera de aproape un an, stilul de muzica preferat de acesta este future house. El a avut ocazia de a pune muzica cu multi artisti ieseni la diverse evenimente cum ar fi Rap and Base, Blast off si alte petreceri, dar apogeul l-a atins la evenimentul Moonlight 2, unde a avut ocazia de a colabora cu Gojira&Planet H.

Matskey
https://www.facebook.com/razvan.matlinsche
Razvan Matlinsche aka Matskey, un artist local cu varsta de 17 ani, cunoaste lumea muzicii de cand era mic. Traieste in lumea muzicii de cand avea 7 ani. Totul a inceput de la un DJ Contest unde a trecut mai departe de preselectii, acesta a mai pus muzica la petreceri cu renume cum ar fi : Burn it on 1 si 2, Rap and base, Blast Off 2 si multe altele.

The Impaler

Mechaanisman
https://soundcloud.com/mechaanisman
https://www.facebook.com/mechaanisman
Mechaanisman sau Mechaa' cum ii spune lumea a intrat pe scena muzicala in urma cu 2 ani unde incepe sa puna pe la diferite petreceri locale. Genu abordat este Tech House dar in ultima perioada genurile cu , care incanta sunt Minimal-ul si Techno-ul.

MC Nosteam
https://www.facebook.com/NosteamMC
Nosteam sau „High duc” este cunoscut pentru stilul underground folclor pe care il practica cu multa pasiune, dar si de la viralul „Leapsa”. Acesta practica rap-ul inca din 2012, fiind unul din membrii fondatori „Studio ASA”. Pe langa pasiunea pentru rap, Nosteam este si un bun MC la evenimente de tip elctro, debutand in cadrul evenimentului ” Moonlight 2015″ alaturi de Gojira si Planet H. Viitorul sau suna tare frumos, joc si voie buna!!!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!