Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero" 29 ianuarie Club Fever 21:00

Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero"

29 ianuarie Club Fever 21:00

 

Pe data de 29 ianuarie 2016 sunteti invitati in Clubul Fever la concertul organizat pentru lansarea albului "Doi Punct Zero" al celor de la ECHO Invitat special : Sesu
Pret bilet : 20 Lei

Local Support:
DM:
https://www.facebook.com/mihai.mollner
https://soundcloud.com/doublem22
Si-a inceput activitatea ca dj in vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim si future house. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira şi Planet H.

lansare album fever ianuarie 2016

Padu
https://www.facebook.com/padu.dnb
https://soundcloud.com/paduu15/promo-mix
Padu si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Nibiru:
https://www.facebook.com/andrei.podoleanu
Nibiru este un dj tanar care si-a inceput cariera de aproape un an, stilul de muzica preferat de acesta este future house. El a avut ocazia de a pune muzica cu multi artisti ieseni la diverse evenimente cum ar fi Rap and Base, Blast off si alte petreceri, dar apogeul l-a atins la evenimentul Moonlight 2, unde a avut ocazia de a colabora cu Gojira&Planet H.

Matskey
https://www.facebook.com/razvan.matlinsche
Razvan Matlinsche aka Matskey, un artist local cu varsta de 17 ani, cunoaste lumea muzicii de cand era mic. Traieste in lumea muzicii de cand avea 7 ani. Totul a inceput de la un DJ Contest unde a trecut mai departe de preselectii, acesta a mai pus muzica la petreceri cu renume cum ar fi : Burn it on 1 si 2, Rap and base, Blast Off 2 si multe altele.

The Impaler

Mechaanisman
https://soundcloud.com/mechaanisman
https://www.facebook.com/mechaanisman
Mechaanisman sau Mechaa' cum ii spune lumea a intrat pe scena muzicala in urma cu 2 ani unde incepe sa puna pe la diferite petreceri locale. Genu abordat este Tech House dar in ultima perioada genurile cu , care incanta sunt Minimal-ul si Techno-ul.

MC Nosteam
https://www.facebook.com/NosteamMC
Nosteam sau „High duc” este cunoscut pentru stilul underground folclor pe care il practica cu multa pasiune, dar si de la viralul „Leapsa”. Acesta practica rap-ul inca din 2012, fiind unul din membrii fondatori „Studio ASA”. Pe langa pasiunea pentru rap, Nosteam este si un bun MC la evenimente de tip elctro, debutand in cadrul evenimentului ” Moonlight 2015″ alaturi de Gojira si Planet H. Viitorul sau suna tare frumos, joc si voie buna!!!