REVIVAL at Underground cu STEFAN pe 26 martie Underground the Pub

REVIVAL at Underground cu STEFAN

26 martie Underground the Pub

 

Formă fără fond
Mişcare cu inhibiţii
Auzit dar nu ascultat
Ţipat, nu cântat
Plecat şi uitat

Astăzi sunt atât de multe opţiuni, încât uneori se uită de unde s-a pornit.
Nu demult afirmaţia era simplă.
"Vreau un loc cu muzică faină" a devenit "nu vreau acolo pentru că..." .

Serile REVIVAL din Underground îşi propun să reînvie scena locală mult prea divizată şi saturată de zgomot şi de graba de a arăta doar ce e nou. Scoatem la iveală ce e mai bun din muzică şi o întoarcem şi pe partea cealaltă. Refrenul de aducere aminte dar şi mult bass. Primele acorduri pe care le încerci la chitară dar şi cele care te-au făcut să laşi chitara. Din underground vs. mainstream facem underground + mainstream.

REVIVAL @ UNDERGROUND THE PUB
cu STEFAN
SÂMBĂTĂ
26.03.16

revival la Underground cu Stefan

STEFAN face radio de la 16 ani şi pune muzică de la 17. A crescut în gusturi în faţa microfonului şi cu căştile pe urechi.
A început în Iaşi, la Nord Est FM şi în locuri ca La bază, Goppo şi Underground. După 5 ani a făcut trecerea la Bucureşti, unde a devenit rezident în Expirat & OtherSide şi DJ de Guerrilla. Din nevoia de a-şi face mesajul auzit în rândul cât mai multor oameni, acum e de ascultat în Kulturhaus Bukarest şi la One FM.
Deși majoritatea DJ-ilor se axează pe un singur gen de muzică, lui STEFAN i-au plăcut tot timpul mai multe și asta se simte în mix-urile lui eclectice, pline de energie și surprize plăcute. Îmbinarea mainstream-ului cu underground-ul și a rockului alternativ cu drum & bass, nu-funk, glitch și hip hop fac din STEFAN un DJ open format flexibil, adaptabil la orice public cu urechile "spălate".

https://www.mixcloud.com/stefan_ro/
https://www.facebook.com/stefanthedjro
http://www.onefm.ro/dj.php?id=59

sursa informatii facebook.com

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!