Decembrie 01, 2023

Concert Negura Bunget

1 octombrie Club Underground

 

Negură Bunget susține în 2016 un turneu aniversar european cu peste 50 de concerte. În cadrul acestui turneu vă invităm să participați în data de 1 octombrie la un eveniment special în Club Underground din Iași, eveniment menit să sărbătorească lansarea oficială a noului album “ZI”, dar și cei 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului “OM”.

Playlist-ul concertului va reflecta direct această aniversare triplă, și va cuprinde atât piese noi, cântate în premieră, cât și unele vechi, cu un accent special pe cele de pe albumul “OM”.

 

 

Album “ZI” va fi lansat în toamnă de casa de discuri germană Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirată de Transilvania, care ex-plorează elementul uman, practicile și tradițiile, legătura cu natura și felul în care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBĂ.

În cei 20 de activitate Negură Bunget a lansat 7 albume, a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și a creat un proiect muzical și conceptual deosebit, inspirat de moștenirea culturală locală.
În cadrul aniversării de 20 de ani am lansat și urmează să lansăm și în continuare o serie de materiale audio/vizuale inedite, re-editări ale unor materi-ale mai vechi, merchandise aniversar. Avem pregătite în continuare o mulțime de alte surprize! Toate materialele sunt disponibile pe site-ul oficial Negură Bunget – www.negurabunget.com

Albumul “OM” a fost lansat în 2006 de casa de discuri italiana Aural Music și s-a bucurat de o primire extraordinară, devenind în scurt timp un al-bum cult. Cu ocazia aniversării de 10 ani, casa de discuri a lansat ediții noi ale albumului, atât pe CD, cât și pe vinil.

concert negura bunget

Negură Bunget înseamnă: Gabriel Mafa / Negru – tobe / percuții / țambal / tulnic; Tibor Kati – voce / chitară / clape; Adrian Neagoe / Oq – chitară / voce / clape; Ovidiu Corodan – bas / voce; Petrică Ionuțescu – instrumente tradiționale / www.negurabunget.com; www.facebook.com/negurabunget

Invitații Negură Bunget în turneul aniversar sunt canadienii de la Ossific, o excelentă formație Post Black, cu care Negură Bunget a mai cântat deja în Canada în 2015. Ossific lansează de asemenea un album nou chiar înainte de începerea turneului.

Ossific lansează de asemenea un nou album, intitulat “…as roots burn”, chiar înainte de începutul turneului. Noul albumul explorează dificultățile prin care trecem în fața instabilității minții, trupului și spiritului, într-un timp al conexiunilor obscure.

Visceral si reflexiv, Ossific a luat naștere in 2011, cu țelul de a transforma terapia într-o muzică disonantă, melancolică și onestă/ Aducând împreuna proiecții întunecate și neliniștite întru-un show live ritualistic, Osffic oferă prin muzica lor un discurs sincer și emotiv, al unei tragedii personale. Pe forțele proprii încă de la bun început, și cu o susținere în creștere în underground, Ossific nu trebuie ratați. Acesta e primul lor turneu european, iar impactul inițial va fi cu siguranță unul memorabil.

Ossific înseamnă: Trauma – chitara / voce / samples; Shroud – bas / proiecții; Norrec – tobe; Silhouette – keyboards / ossific.bandcamp.com/; www.facebook.com/ossificband

BILET: 25 lei.

Program:
19:00 – intrare concert;
20:00 - 20:40 – concert Ossific;
21:00 - 22:30 – concert Negură Bunget.

Telefon pentru rezervari: 0735-004.001 (intre orele 18.00-22.00).

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!